ESCAPEROOMS IN BARNEVELD

De website word geladen. Laad de website niet? Zorg dat u javascript aan heeft staan. De website heeft javascript nodig om te kunnen functioneren. Weet u zeker dat u dit aan heeft staan en doet de website het nog niet? Klik dan op de onderstaande knop om verder te gaan.

Klik hier om verder te gaan

We hebben 3 supergave Escape Rooms voor kinderen ontwikkeld die leuk zijn voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar en voor groepen tot en met 12 kinderen. Uit de wijde omgeving van Amersfoort, Harderwijk, Apeldoorn, Rhenen, Arnhem, Wageningen, Veenendaal, Ede, etc. komen groepen om onze Escape Rooms te beleven. Ideaal voor kinderfeestjes, gezinsuitjes en school-, vereniging-, of BSO reisjes. Wij geven u hier graag een beknopte indruk van onze superleuke Escape Rooms voor kinderen:

Paniek op Perron 3

Ons`oudste` thema waar we mee begonnen zijn maar beslist een heel leuk trein thema die zowel jongens als meisjes zal aanspreken! De grootste van de drie met verschillende kamers, ehh coupés....Met verrassende games en puzzels geheel in het thema "trein". Bekijk hier, hier en hier onze trailers. Hier kan je boeken.

Het Raadsel van de Ridderkamer

Een erg leuk thema voor wie van 'tijdreizen' houdt en een beetje van de Barneveldse geschiedenis...Maar vooral leuk omdat het gaat over koene ridders en stoere prinsessen die allemaal bijzondere opdrachten en games moeten oplossen en met een verrassend slot...En verder verklappen we het niet;-) Deze escape room is al leuk vanaf al een leeftijd van 6 jaar. Hier en hier bekijk je de filmpjes en hier kan je boeken.

Super Speurders vs de Zwarte Hand

Een heerlijk spannende FBI thema waar we echte speurders voor nodig hebben om de leider van de bende van de Zwarte Hand te ontmaskeren. Maar als je van een stukje bootcamp houdt dan kan je je in deze Escape Room ook lekker uitleven! Bekijk hier en hier de trailer! Hier kan je boeken.

Reacties en reviews van deenemers

"Ons kind vond de escaperoom erg leuk om te doen, ze sprak er dagen later nog over en wil de volgende keer terugkomen!" - Mevr. J.  van Asselt

"Wij hebben het raadsel van de ridder kamer gedaan. Super leuk voor jong en oud. Alles is netjes verzorgd en we kregen een warm welkom. Bedankt voor de leuke dag." - Sabrina

"Ons gezin heeft Super speurders vs de Zwarte Hand gedaan. Voor jong en oud is deze escaperoom leuk en uitdagend. Iedereen heeft wel wat te doen." - fam. de Jong

"Ik geef deze escaperoom een 9,9!" - Liese 9 jaar

"De kinderen 10 – 11 jaar, hadden nog nooit een escape room gedaan. Van te voren vonden sommige kinderen het spannend en een paar kinderen leek het saai. Na afloop raakte ze er niet over uitgepraat. Ze hebben het echt leuk gehad. Zoals op de site staat, niet eng, maar wel spannend. Een aanrader voor een geslaagd kinderfeestje!" - Jessica

"Onze zoon had een erg leuk kinderfeestje gehad en wil zeker terugkomen voor een van de andere escaperooms!" - Hans de Vries 5 sterren review

"De kinderen hebben het allemaal erg leuk gevonden, ze waren zeer enthousiast. " - Herma

Waarom voor onze Escape Rooms kiezen

Kortom, een belevenis voor uw kind en zijn/haar vriend(inn)en die ze nog lang zullen herinneren! U boekt uw kinderfeestje door op onderstaande knop te klikken:

Onze andere kinderfeestjes

Stap in een spannende virtuele wereld! Speel samen met je vrienden de leukste games in virtual reality. Hier vind je meer informatie over onze Virtual reality kinderfeestjes.

Als je na het spelen van onze Escape Rooms of Virtual reality  iets anders wilt dan hebben wij nog keuze uit diverse toffe kinderfeestjes op onze andere locatie in Barneveld onder de naam Atelier Hupsakee:

En nog veel meer! Bekijk een filmpje en ga naar de website van Atelier Hupsakee!