ESCAPEROOMS IN BARNEVELD

De website word geladen. Laad de website niet? Zorg dat u javascript aan heeft staan. De website heeft javascript nodig om te kunnen functioneren. Weet u zeker dat u dit aan heeft staan en doet de website het nog niet? Klik dan op de onderstaande knop om verder te gaan.

Klik hier om verder te gaan

Escaperoom Barneveld voor kinderen in Gelderland

Escaperoom-barneveld.nl is een initiatief van Atelier Hupsakee te Barneveld centraal gelegen in de provincie Gelderland. Op deze site kunt u uw kinderfeestje, School of BSO uitstapjes of Een deel van ons teamgezinsuitje boeken.  Met onze kids Escape Rooms richten wij ons op kinderen tussen de 8 en 14 jaar. In 2017 zijn wij gestart met een Escape Room. De kinderen die deze Escape Room deden vonden hem echter zo leuk dat wij in 2018 op een andere locatie zijn gaan uitbreiden met liefst 3 verschillende Escape Rooms voor kinderen.

Vanaf augustus 2018 zijn alle drie de Escape Room thema's te boeken vanaf onze nieuwe locatie Anthonie Fokkerstraat 29B, 3772 MP Barneveld. Gelijk met het nieuwe pand en de inrichting van de 3 Escape Rooms zijn wij deze nieuwe website gestart waar u direct online kunt boeken en gelijk ook eventuele snacks en frsidrank kunt bijboeken. Op deze manier maken wij u het gemakkelijk en ontzorgen wij uw kinderfeestje en/of gezins- of school uitje! Inmiddels verzorgen wij met ons team van enthousiaste begeleiders tientallen kinderfeestjes en gezinsuitjes per maand!

U boekt uw kinderfeestje door op onderstaande knop te klikken:

Creatieve workshops en kinderfeestjes bij Atelier Hupsakee

Al tientallen jaren vervullen wij met ons Atelier Hupsakee een regio functie voor creatieve workshops en cursussen voor volwassenen en kinderfeestjes. Uit een wijde regio rond Barneveld komen mensen uit heel Gelderland naar onze locaties om een cursus te doen, workshops te volgen of een leuk kinderfeestje te organiseren.

 

Oprichtster Helene Wieringa-Pruijssen is kunstenares en creatief ondernemer. Op de locatie Stationsweg 29, 3771 VC Barneveld geeft zij diverse creatieve workshops en kinderfeestjes. Kijk voor meer informatie op www.atelierhupsakee.nl Create-together.nl of www.detekenschool.nl