Error! Zonder javascript kan de website niet goed functioneren, schakel javascript in om de volledige website te gebruiken.

De leukste escaperooms voor kinderen! Met 3 supergave thema's:

Paniek op Perron 3

De trein heeft een ongeluk gehad, alle passagiers konden gelukkig weg en er is niemand gewond maar door technische problemen kan de trein niet meer doorrijden. Dat is niet het grootste probleem, er nadert een andere trein en die is er over een uur...

Reserveer

Het raadsel van de Ridderkamer

Een bekende ridder in Barneveld gaf zijn eigen leven om de levens van zijn kameraden te redden. Maar wat er precies gebeurt is is nooit helemaal opgehelderd. Aan jullie om terug te gaan naar 1482 en het mysterie op te lossen. Maar schiet op want je hebt maar 1 uur!

Reserveer

Super Speurders vs de Zwarte Hand

De gevreesde leider van de bende de Zwarte Hand is door de FBI eindelijk gevangen. De FBI heeft een geheime cel gemaakt om hem te ondervragen. Maar de bendeleider is ontsnapt en heeft een bom achter gelaten die elk moment kan ontploffen! Help de FBI!

Reserveer

Behalve onze super spannende en fantastische escaperooms voor kinderen van 8 tot 14 jaar in Barneveld, Gelderland hebben wij ook nog een uitgebreid aanbod van meer kinderfeestjes op onze andere locatie Atelier Hupsakee. Een greep uit het ruime assortiment:

  • Taart versieren
  • Coole graffiti plaat spuiten
  • Mozaieken
  • Glasfusen
  • Gipsen gezicht maken

En nog veel meer! Kijk maar eens op de website van Atelier Hupsakee.  Je kunt daar overigens ook voor cursussen en workshops voor volwassenen terecht.


Wilt u een onvergetelijk kinderfeestje, gezinsuitje of school/BSO uistapje? Escaperoom Barneveld biedt 3 superleuke thema's aan voor elk wat wils! Makkelijk bereikbaar en met voldoende gratis parkeerplaatsen!