ESCAPEROOMS IN BARNEVELD

De website word geladen. Laad de website niet? Zorg dat u javascript aan heeft staan. De website heeft javascript nodig om te kunnen functioneren. Weet u zeker dat u dit aan heeft staan en doet de website het nog niet? Klik dan op de onderstaande knop om verder te gaan.

Klik hier om verder te gaan

Stap in een spannende virtuele wereld! Speel samen met je vrienden de leukste games in virtual reality. Je speelt 2-4 games in virtual reality om beurten afhankelijk of je 60 of 90 minuten boekt. Je vrienden kijken mee op 2 schermen hoe je het ervan af brengt. Dankzij de 3D-effecten en 360 graden beelden lijkt het of je middenin de game zit. Het is hilarisch om anderen te zien spelen tijdens zo'n game!

Na uitleg door de begeleider hoe de virtual reality brillen werken gaan jullie onder begeleiding 60 of 90 minuten gamen. Je speelt met twee draadloze virtual reality brillen tegelijk. Sommige spellen speel je samen. Kies uit de volgende arrangementen:

Virtual reality 60 minuten

Je speelt met je vrienden 60 minuten lang virtual reality games. Je vrienden kunnen meekijken op schermen. Iedereen komt circa 2-3 keer aan de beurt afhankelijk van de groepsgrootte.

  • Geschikt vanaf 8 jaar
  • 2 tot 8 kinderen per groep
  • Vanaf € 77,70 per groep incl. ranja en chips
Reserveer

Virtual reality 90 minuten

Je speelt met je vrienden in totaal 90 minuten lang virtual reality games. Je vrienden kunnen meekijken op schermen. Iedereen komt circa 3-4 keer aan de beurt afhankelijk van de groepsgrootte.

  • Geschikt vanaf 8 jaar
  • 2 tot 8 kinderen per groep
  • Vanaf € 89,70 per groep incl. ranja en chips
Reserveer

Ridderkamer + VR spel 60 minuten

Je speelt eerst onze escape room Het Raadsel van de Ridderkamer en dan na een korte pauze met chips en ranja ga je nog 60 minuten virtual reality gamen met je vrienden. Hoe cool is dat!

  • Geschikt vanaf 8 jaar
  • 2 tot 8 kinderen per groep
  • Vanaf € 149,70 per groep incl. ranja en chips
Reserveer

 

U boekt uw VR kinderfeestje al vanaf € 77,70 incl. BTW per groep. In de prijs is begrepen ranja, zakje chips, cadeautje voor de jarige, gratis koffie of thee voor de volwassenen, eventueel samen op de foto op het podium en een leuke uitleg en begleiding door onze begeleider. De virtual reality gaming vindt plaats in onze leuke escape room ruimte van de ridderkamer. Terwijl de kinderen wachten kijken ze mee op schermen en zitten ze op de stoelen, bed en sofa in de ridder- en prinsessenkamer.


Wilt u een onvergetelijk kinderfeestje, gezinsuitje of school/BSO uitstapje? Escaperoom Barneveld biedt 3 superleuke escape room thema's aan voor elk wat wils!