ESCAPEROOMS IN BARNEVELD

De website word geladen. Laad de website niet? Zorg dat u javascript aan heeft staan. De website heeft javascript nodig om te kunnen functioneren. Weet u zeker dat u dit aan heeft staan en doet de website het nog niet? Klik dan op de onderstaande knop om verder te gaan.

Klik hier om verder te gaan

Prijsoverzicht Escape Rooms voor kinderen

 

Wij hanteren een tarief van € 14,95 per persoon per Escape Room van maandag t/m zaterdag. Elke persoon, kind of volwassene, betaalt als hij/zij deelneemt aan de Escape Room . Prijzen zijn inclusief 9% BTW en inclusief ranja en chips voor de kinderen en thee, koffie of warme chocolademelk voor de volwassenen. We werken met een minimum groepsgroote op basis van 6 personen en een prijs van € 89,70 incl. BTW. Komt u met minder personen dan is dat geen probleem maar u betaalt dan wel op basis van 6 personen het minium bedrag van € 89,70 incl. BTW.

Scholen en BSO's kunnen een speciale groepskorting krijgen indien ze hun uitje boeken op maandag, dinsdag of donderdag bij een minimum groepsgroote van 8 kinderen. Prijs op aanvraag. Bel met 06-53540544 of email naar info@escaperoom-barneveld.nl.

Prijsoverzicht eten & drinken

Patat, snacks, frisdranken, taarten of ijs kunt u tegen meerprijs tijdens het boeken in de webshop bijbestellen. Het zelf meebrengen van eten en drinken is bij ons niet toegestaan.

De volgende taarten kunt u bij ons bestellen. Uiterlijk 4 dagen van tevoren bestellen. Eenmaal besteld kan de taart niet meer geannuleerd worden.

Urenoverzicht Escape Room voor kinderen

Wij werken met vaste tijden per Escape Room :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Is een gewenste tijd volgeboekt bij het gekozen thema in ons online boekingssysteem ga dan terug naar een van de 2 andere thema's. Wellicht dat de gewenste tijd nog wel mogelijk is bij een van de andere 2 Escape Rooms. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een ander tijdstip dat nog vrij is bij het thema van uw voorkeur.

U boekt uw kinderfeestje door op onderstaande knop te klikken: